Bursa Baskı Beton
28
Eki

Bursa Baskı Beton

Bursa baskı beton işlemi için zemin yapısı hiç fark etmemektedir. Sistem her türlü zemine uygun şekilde döşenmektedir. Bursa çevresinde de baskı beton sistemi en kısa sürede gerçekleşmektedir. Baskılı beton yapmak için mevsim özelikleri fark etmemektedir.

Baskı beton için de bulunan malzemeler sitemi son derece dayanıklı hale getirmektedir. Bursa mevsiminde görülen don olaylarında ya da aşırı yağışlarda zeminde çatlama ya da silinme yaşanmamaktadır.

Bursa Baskı Beton
Bursa Baskı Beton

Ülkenin her yanı için verilen baskı beton hizmetinde en avantajlı taraf kısa sürede işlemin gerçekleşmesi olacaktır. İstediğiniz özelliklere sahip olan ve istediğiniz renklerden oluşan bursa baskı beton ile zemininiz en güzel görünümü yakalayacaktır.

Baskı Beton işlemi için yapılacak olan işlemler son derece uzman teknikerler tarafından yapılmaktadır. Zemin için ya da duvar için ayrı şekilde geliştirilen sistem ile istediğiniz görüntü elde edilmektedir. Tele tek döşenmiş taşlar bir zaman sonra aşınma yapabilir.

Ya da bu betonlar belirli dönem sonra yerinden oynayabilir. Bu gibi durumlar ile karşılaşmamak için en iyi seçim baskı beton olacaktır. Bursa desenli beton ile yapılan zemin döşemesi hem estetik olarak güzellik sağlamaktadır hem de sağlamlık olarak avantaj sağlamaktadır. Bu sitemin uygun fiyatlar ile kısa sürede işlem görmesi de avantajları arasında yer almaktadır.

Parklarda, bahçelerde ve daha pek çok alanda karşımıza çıkan baskı betonlar zemini süsleyen en estetik yapılar arasında yer almaktadır. Zemin kaplama açısından bu ürünler estetik olarak da oldukça yüksek zarafete sahiptir. Özel olarak üretimi yapılabilen ürünlerin her zevke uygun görüntüsü ve rengi de yer almaktadır. Zemin ve duvar baskı beton olarak ayrılan yapı, sağlam yapısı ile de son dönemlerin gözde sistemi haline gelmiştir.

Bursa Baskı Beton Uygulama Alanları

Baskı betonun pek çok uygulama alanı bulunmaktadır. Her gün yürüdüğümüz kaldırımlar içim ya da farklı çevre düzenlemeleri için sistem uygulanmaktadır. Kent alanları ya da trafik ve yürüyüş yolları için de aynı şekilde bu sistem uygulanmaktadır. Alışveriş için gittiğimiz merkezler de ya da şehir merkezlerinde de yine bu yeni sistem karşımıza çıkmaktadır. Turistik tesislerde ya da restorasyon alanlarında da sistem kullanılır. Kaldırımlarda garaj girişlerinde teraslarda, bahçe yollarında da yine bu sistem karşımıza çıkmaktadır.

Sistem aslında tüm zeminler için kullanılan bir zemin kaplama sistemidir. Sitemde en önemli özellik doğal bir görünüm sağlamasıdır. Bu doğal görünüm press beton sayesinde kazandırılmaktadır. Sadece iç mekanlar için değil aynı zamanda dış mekanlar için de sistem uygulanmaktadır. Akaryakıt istasyonları ya da rıhtımlar gibi pek çok alanda sistem karşımıza çıkar. İç mekanlarda da iç mekanlarda da sistem aynı mukavemeti göstermektedir.

Baskı Beton Uygulama Şekilleri

Desenli beton uygulama, görüntü ve dayanıklılık bakımından diğer malzemelere göre farklı özellikler göstermektedir. Bu beton dökülecek diğer beton ile aynı anda yüzeye uygulanmaktadır. Bu bakımdan beton ile birlikte priz almaktadır. Bu durumda betonu darbelere karşı dayanıklı, aşınıma ve tozunuma karşı dayanıklı hale getirmektedir. Yapılan uygulama ile zemin tüm ihtiyaçlarınızı karşılayacak hale gelmektedir. Baskı beton için son teknoloji ile gelişen bir sistemdir. Bu bakımdan baskı betonun ömrü belirli bir zaman ile sınırlı değildir.

Bursa Desenli Beton Hizmeti
Bursa Desenli Beton Hizmeti

Fiyatı açısından da baskı beton en fazla tercih edilen ürünler arasında yer almaktadır. Bu kadar uygun fiyat ile bu denli sağlam bir beton elde etmek herkes açısından cazip gelmektedir. Dekoratif olarak da bu kalite ve fiyata farklı bir beton çeşidi bulmak oldukça zor hatta imkansızdır. Uygulama hızı da bu beton şeklinin son zamanların en fazla tercih edilen sistem olmasını sağlamıştır. Her açıdan yapılan incelemede sistemin alternatifinin olmadığı görülmektedir.

Baskı Betonun Avantajları

İlk olarak baskı betonun avantajı arasında ürünlerin doğallığı yer almaktadır. Baskı beton kullanım açısından yüzde 90 oranında doğal malzeme içermektedir. Çevre dostu olan bu beton sahada blok olarak uygulanmaktadır. Böylece zamanla zeminde oluşacak zemin hasarlarından etkilenmez ve uzun süre düz zemin kalma özelliğini korur. Baskı beton dışında doğal taşlar ile yapılan uygulamalarda zamanla taşlar yerinden oynamaktadır.

Hazır yapı malzemelerinde bir takım sıkıntılar ortaya çıkabilir. Baskı beton için bu sıkıntılar yerinde çözümlenmektedir. Ayrıca söz konusu beton dış etkilere ve güneş ışıklarına karşı dayanıklıdır. Bu koruma sistemin renklerinin hiçbir zaman olmamasına ve he zaman ilk halini korumasını sağlamaktadır. Sistemde yüzey geçirgenliğini önlemek için LLS kullanılmıştır.

Bu özellik sayesinde beton sürekli ıslak görünmektedir. Böylece beton parlak görünümünü de asla kaybetmemektedir. Betona nüfuz eden bu özellik sayesinde betonun nefes alma özelliği de kesinlikle engellenmemiş olur. Ayrıca sistemin bu özelliği donma ve çözülmelerden dolayı sistemde herhangi bir çatlama ve sorun görülmemektedir.

Baskı beton avantajları arasında sistemin kolay işlenebilir olması da yer almaktadır. Bu bakımdan geniş zemin kaplama alanları kısa sürede tamamlanmaktadır. Bu işlemler en kısa zamanda ve en sağlam şekilde yapılmaktadır. Fakat sistemin teknik bakımdan kaliteli olması teknik beceriye ve bilgiye sahip teknisyenler tarafından yapılmalıdır.

Baskı Beton Nedir?

Tüm mekanları kaplama için tasalanan sisteme baskı beton adı verilmektedir. Bu sistemin en önemli özelliği tek tek döşenmiş taş görüntüsü olmasıdır. Sistem baskılı beton teknolojisi ile yapılmaktadır. Bu bakımdan çeşit sayısı oldukça fazladır. Aynı şekilde sistemin renk çeşitliliği de bir hayli fazladır. Sistemde granitten farklı doğal taşlara kadar her taşın doğal görüntüsü yer almaktadır. Seçenek özgürlüğü açısından geniş bir skalası bulunan bu ürünler mukavemet açısından da üst seviyede dayanıklılık sağlamaktadır. Ayrıca ürünün antik etkisi ve uygulama süresi de avantaj sağlamaktadır. Sistem geleneklere ve kültüre saygı bakımından en yeni teknoloji olacaktır.

Baskı Beton dökülen beton ile aynı anda yüzeye uygulanmaktadır. Bu açıdan beton ile beraber priz almaktadır. Yüksek mukavemeti de bulunan beton, aşınıma ve darbelere karşı da oldukça dayanıklıdır. Sadece sağlamlık açısından değil temizlik açısından da ürünün üstün özellikleri bulunmaktadır. Leke ve toz tutmayan yapısı ile sistem uzun süre temizliğini korumaktadır. Ayrıca kaydırmayan yapısı ile de kullanım rahatlığı sağlar. Solmayan yapısı sayesinde uzun ömürlü bir kullanım sunmaktadır. Baskı beton tüm ihtiyaçlarınızı karşılayacak şekilde üretilmiştir. Sistem gelecek nesillere de kalacak olan tek baskı sistemidir.